НАШИТЕ ВИНА

Серия Две Могили

Млади и свежи сортови вина, от грозде, отгледано в собствени лозови масиви в близост до южния бряг на река Дунав.


Серия Twin Peaks

Twin Peaks Шардоне

2014Екипът на Винарска изба „Две Могили“ селектира вино, за което малцина подозират, че ще разтърси сетивата им. Името му е Twin Peaks, създадено от сорта Шардоне. Характеризира се с нежен златист цвят, със зеленикави отблясъци. Изтънчен и комплексен аромат с нюанси на банан и ванилия, приятно комбиниран с дъбови акценти. Вкусът е елегантен и свеж, с балансиран финал и дълготраен спомен.

Twin Peaks

2013Екипът на Винарска изба „Две Могили“ селектира вино, за което малцина подозират, че ще разтърси сетивата им. Името му е Twin Peaks, създадено от сортовете Каберне Совиньон, Мерло и тракийски Мавруд. Twin Peaks не е просто поредното вино, това е смес от вкусове, която те приканва да усетиш нови чувства и емоции. Характеризира се с дълбок, тъмнорубинен цвят с виолетов оттенък, носът е атрактивен, въздействащ, с доловими аромати на ванилия и слива. Вкусът е плътен, с нотки на зряла череша и канела. Траен и впечатляващ финал с дълъг послевкус, отражение на спомена, който виното остава.Качествата са постигнати чрез изключително щадящи обработки на гроздето и виното и е възможна появата на кристални утайки.

Специални вина

MagnifiqueMagnifique (от фр. „великолепен“) е бижу в истинския смисъл на думата. Невероятно мерло, отлежало във френски дъбови бъчви, за да се превърне в изящество с рубинено-червен цвят. Едно вино със запомнящ се аромат и плътно тяло. Вино, от което струи благородство.

ПВЦ бутилки

Bag-in-box